Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Pats-Belső Viola

Pats-Belső Viola

Pats-Belső Viola vagyok, Rácalmáson élek, de a vállalkozásom székhelye Dunaújvárosban található. 2019 óta fűzök gyöngyöt: először szilikongyöngyökből készítettem babáknak cumiláncokat, rágcsaláncokat, a felnőtteknek kulcstartókat és autó tükör díszeket. 2020 óta ehhez hozzájött az ásványgyöngyökből való ajándéktárgyak készítése is: karkötők, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk, kulcstartók, fém alapú könyvjelzők, hajcsatok, hajdíszek! Mostanra már több mint 200 féle ásványom van, amik közül lehet választani a vevőknek. Idén a néptáncosok által hordott Kalárisokat is megtanultam elkészíteni, megfűzni. Így bővült ki már a babáktól kezdve a gyerekeken át a felnőttekig: férfiaknak, nőknek is egyaránt. A gyöngyfűzés mellett egyedi ajándéktárgyakat is készítünk: gravírozottakat, saját fotósakat, fényképeseket, bármilyen szöveggel - képpel - grafikával . elképzeléssel!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

EGYEDI SAJÁT FOTÓS KIRAKÓ - kicsi

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS kirakót/puzzle-t! A kirakóra/puzzle-ra BÁRMIT (de tényleg bármit) rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, a kedvenc meséből egy részletet, saját fotót vagy akár gyermekrajzot is! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com A kirakó/puzzle mérete: 20 x 15 cm.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

EGYEDI SAJÁT FOTÓS KIRAKÓ - nagy

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS kirakót/puzzle-t! A kirakóra/puzzle-ra BÁRMIT (de tényleg bármit) rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, a kedvenc meséből egy részletet, saját fotót vagy akár gyermekrajzot is! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com A kirakó/puzzle mérete: 29 x 20 cm, A/4-es méretű.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

EGYEDI SAJÁT FOTÓS KONYHAI KESZTYŰ

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS konyhai kesztyűt!  A konyhai kesztyű-re BÁRMIT rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com Anyaga: textil. Vastag, kiváló hőálló teflon bevonattal. PRÉMIUM minőségű! Az ár 1 darab kesztyűre érvényes, tehát ha 1 párat szeretnél, 2 darabot kell rendelned!

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Életfás zsinórkarkötő

Fekete színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén ezüst színű Életfa köztes van, amely jelentése: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Életfás zsinórkarkötő - férfi méretben

Fekete színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy férfi számára sem). Közepén ezüst színű Életfa köztes van, amely jelentése: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Életfás zsinórkarkötő - türkiz

Türkiz színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén ezüst színű Életfa köztes van, amely jelentése: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Ezüst színű francia hajcsat

5 köves, EZÜST színű csillogó francia hajcsat. (A fotón azért van eldöntve a csat, hogy jól látszódjon a kapcsolása.) Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Fehér Achát és Jáspis ásványgyöngy karkötő, Cirkóniával

Fehér Achát, piros és szürke Jáspis ásványokból készült karkötő, kettő darab ezüst színű strasszos köztessel, közepén Cirkónia kővel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Fehér Angyalka kulcstartó karikán

Fehér Angyal kör alakú kulcstartó karikán. Az Angyal feje roppantott Hegyikristály, az alja fehér színű akril, amely virág formájú. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

900 Ft / db
900 Ft/db

Fekete Turmalin egy szem Hegyikristállyal

Fekete Turmalin ásványkarkötő, közepén ezüst színű strasszos köztesek között 1 szem roppantott Hegyikristállyal. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. Az ár 1 darab karkötőre vonatkozik!!   TURMALIN: Nagyon erős védő, óvó ásvány. Az önbeteljesedés köve. Tisztító, földelő ásvány. Segít megtaláálni a belső békét, nyugalmat. Növeli az önbizalmat. Anorexia ellen is segít. Gerincproblémákra is javasolt HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Feleség. Anya. Főnök. feliratos bögre

Feleség. Anya. Főnök. feliratos bögre, melynek kerámia az anyaga. A felirat a bögre mindkét oldalán megtalálható. Szublimált, kézi technikával készült.  Űrtartalma: 3 dl. Mosogatógépbe betehető.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Fenyőfa alakú karácsonyi dísz BÁRMILYEN felirattal

Fenyőfa alakú fa lézervágott és lézergravírozott karácsonyi dísz, amelyre EGYEDI feliratot vagy akár nevet tudsz kérni, amit lézergravírozunk. Így egyedi, személyre szabott karácsonyi díszed lesz! Mérete: 100x100 mm. Ára: 850 Ft / darab . Az általad kért feliratot vagy nevet (neveket) írd meg üzenetben! A szalag színét is írd meg itt üzenetben, hogy milyennel szeretnéd! Ha nem írod meg, random szerűen lesz kiválasztva.

850 Ft / db
850 Ft/db