Igazi túróból készült finomság. Semmilyen hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz. Étcsokoládés és tejcsokoládés rudit is tudtok rendelni. A rudi kb. 25-30 grammos. Folyamatosan bővül íz palettánk. Jelenleg az új ìzünk amit rendelni lehet a földimogyorós-karamellás rudi, mogyoró darabkás tejcsokoládèval bevonva.
Ez a sajt egy fehèr penèsszel èrő, làgy tìpusù sajt. Az elkèszülès kb. 2 hetet vesz igènybe. Ez alatt az idő alatt minden nap "babusgatni" kell. Minden nap 2x szellőztetni kell az èrlelő dobozt ès 1x àtforgatni. Igen èrzèkeny bàrmilyen külső màs penèszre vagy bacira. Ezt majd csak jò 2 hèt mùlva tudjàtok rendelni extra limitàlt mennyisègben. Egyszerre csak 1 kg sajtot csinàlok mivel ekkora az èrlelő kapacitàsom, illetve mèg nem rutinból csinàlom. A sajtok sùlya nagyon vàltozò lesz mert 2 fèle formàm van. Ez a sajt a sajtformàba a savò kicsepegèse közben kb. Harmadàra esik össze ìgy nehèz a sùlyokat pontosan megmondani.
Mélyhűtött chilli és szárított Jalapenoval készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe,grillezéshez egyaránt ajánljuk.Állaga: a gomolyára jellemző puha sajt.
Egy doboz ízesitett natúr joghurt 2,5 dl. Adalékanyag és tartósítószer mentes, hőkezeléssel tartósított. Összetevők: teljes értékű hőkezelt tehéntej, joghurtkúltúra,gyümölcspüré.
Az erdélyi fonottsajt tulajdonképpen állagában és ízében egyfajta parenyica sajt,hőkezeléssel történik a formázása.Mivel nekem erdélyi a sajtmesterem,én ezt a formát tudom készíteni,Egy csomagban 2 db kisebb méretű körülbelül 10 dkg/db sajt van. Füstölt sajt, ugyanúgy mint a parenyica.
Jól várható,de nem kemény lyukacsos tehénsajt.Szendvicsbe,bor mellé,de akar rántva is nagyon finom.
Ezt a sajtunkat minimum 2 hónapig érleljük a saját pincénkben. Jól reszelhető sajtot kapunk az érlelés után. A hosszabb érlelès miatt laktóz érzékenyek is fogyaszthatják. 20-25 dkg-os kiszerelésben kapható. Az ára súlymérés után változhat.
Kb. 2 hónapot Érlelt sajt. Melegszendvicshez ajánljuk mivel kicsit sótlan lett. Amúgy nagyon finom. Grammok változnak súlymérés után.
Enyhén érett ízvilágú, jellegzetes francia lágy sajt. A Camembert és brie sajtokra jellemző ízvilágú,zsíros sajt, Az állaga valahol a kettő között van,de mindenképp lágy sajt,pirítósra kenhető,