A joghurt teljes tejből készül előflòrás kultúra hozzáadásával. Az élőflórás joghurt segít az emésztést és regenerálja a bélflórát. A joghurtot fél literes vagy egy literes kiszerelésben lehet megvásárolni, melyet a vásárlónak kell kiválasztania.
Barack vagy erdei gyümölcs , szamóca vagy amfahéjas alma lekvàrral ìzesìtett joghurt. Tehèn tejből kèszült kultùra hozzàadàsàval ès barackvagy erdei gyümölcs lekvàrral ìzesìtve. Kiszerelès 150 gramm Eltarthatòsàga 2 hèt
Kaporral es friss fokhagymával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe egyaránt ajánljuk.
Hagyományos körözött, kecsketúróból. Lágyabb, krémesebb állag jellemzi.
A kóstoló csomag tartalma 1l pasztörizált tej, 0,5l joghurt és 1 doboz sajtválogatás.
Az epres vagy karamellás krémdesszert is ordából készül. Pici vaníliás cukrot adunk hozzá, majd krémesre keverjük. A karamella savó és cukor keveréke, amit addig főzünk, míg szép barna de még folyós állagú lesz. A savóban és az ordában is rengeteg fehérje, vitamin és ásványi anyag található.