Hasonlóan készül mint a gomolya sajtjaink, csak a kultúra mellett laktáz enzimet is rakunk a tejbe, ami szép lassan lebontja a laktózt. Szavatossági idő 2 hét.
Friss lilahagymával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe egyaránt ajánljuk.
Közeli lejáratú termékek 30%-os kedvezménnyel. A csütörtöki átadó naptól számítva 2-3 napon belül kell elfogyasztani.A csomag tartalmazhat joghurtot, körözöttet, krèmsajtot, grillsajtot, stb. Zsákbakecske, attól függően,hogy mi marad előző hétről.
Tehén tejből készült mozzarella. Egy gombóc kB 100gramm. Csomag 300g-os. Sima vízben, hűtve tárolva kB. 2 hétig lehet fogyasztani. Pizzára vagy húsok mellé ajánlom. Pizzánál érdemes előző este hűtőbe egy tányérra kivenni, hogy kicsit szikkadjon, különben eláztathatja a pizza tésztát.
Hűtve tárolva kb. 2 hétig lehet fogyasztani. A tömböcskèk àra sùlymèrès utàn vàltozhat!
100% friss kecsketejből készült gomolya,salátákba, szendvicsekbe nagyon finom,de főzés-,sütéshez is kiváló alapanyag.
Közkívánatra rendelhettek ordát is. 1 csomagban 250g orda van. Az orda , ricotta más néven a sajtgyártás végén keletkezett savó kifőzése után létrejövő fehérjében és vitaminokban gazdag túróhoz hasonló termék. Íze semleges vajas, tejszínes, állaga lágy, krémes. Sokszínűen felhsználható akár sósan akár édesen. Egy pár ötlet a felhasználásához: palacsintába édesen vagy kaprosan, boci sütibe túró helyett, szendvicskrémeknek fűszerezve, tésztába töltve mint a derelye édesen vagy sósan stb. Jó kísérletezést mindenkinek hozzá!
Pasztörizált, friss tehén tejből készült natúr sajt. Egy darab sajt 30 dkg súlyú.
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 230gramm egy darab parenyica. Az ár a súlyméres után változhat!
Ati kedvence Fűszerek: Chili, bors, petrezselyem és pici kakukkfű parenyica sajtba töltve. Füstölés utàn csomagoljuk.