Közeli lejáratú termékek 30%-os kedvezménnyel. A csütörtöki átadó naptól számítva 2-3 napon belül kell elfogyasztani.A csomag tartalmazhat joghurtot, körözöttet, krèmsajtot, grillsajtot, stb. Zsákbakecske, attól függően,hogy mi marad előző hétről.
Pasztörizált, friss tehén tejből készült, medvehagymával ízesített sajt. Egy darab sajt 30 dkg súlyú.
Metélőhagyma és Jalapeno paprikával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe,grillezéshez egyaránt ajánljuk,enyhén csípős.!!
Tehén tejből készült mozzarella. Egy gombóc kB 100gramm. Csomag 300g-os. Sima vízben, hűtve tárolva kB. 2 hétig lehet fogyasztani. Pizzára vagy húsok mellé ajánlom. Pizzánál érdemes előző este hűtőbe egy tányérra kivenni, hogy kicsit szikkadjon, különben eláztathatja a pizza tésztát.
Hűtve tárolva kb. 2 hétig lehet fogyasztani. A tömböcskèk àra sùlymèrès utàn vàltozhat!
100% friss kecsketejből készült gomolya,salátákba, szendvicsekbe nagyon finom,de főzés-,sütéshez is kiváló alapanyag.
Közkívánatra rendelhettek ordát is. 1 csomagban 250g orda van. Az orda , ricotta más néven a sajtgyártás végén keletkezett savó kifőzése után létrejövő fehérjében és vitaminokban gazdag túróhoz hasonló termék. Íze semleges vajas, tejszínes, állaga lágy, krémes. Sokszínűen felhsználható akár sósan akár édesen. Egy pár ötlet a felhasználásához: palacsintába édesen vagy kaprosan, boci sütibe túró helyett, szendvicskrémeknek fűszerezve, tésztába töltve mint a derelye édesen vagy sósan stb. Jó kísérletezést mindenkinek hozzá!
Pasztörizált, friss tehén tejből készült natúr sajt. Egy darab sajt 30 dkg súlyú.
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 230gramm egy darab parenyica. Az ár a súlyméres után változhat!
Ati kedvence Fűszerek: Chili, bors, petrezselyem és pici kakukkfű parenyica sajtba töltve. Füstölés utàn csomagoljuk.
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 150 gramm egy darab parenyica.