Kenyérszalonna A sertésnek a hátán lévő szalonnájából van megformálva ez a húsrész. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Kenyérszalonna A sertésnek a hátán lévő szalonnájából van megformálva ez a húsrész. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest. Egy tábla kb.:0,8-2kg.
Zsenge cukkini, vegyszermentes gazdaságból Vegyes színű (lehet fehér,sárga...)
- Hordóban, nagy mennyiségben készítjük, majd műanyag vödrökben értékesítjük. Töltő tömeg ~1 kg - "A savanyúságok fogyasztása egy olyan bélreakciót eredményez, amely a US National Library of Medicine-ben közölt tanulmány szerint stressz- és szorongásoldó hatással bír. " - "A savanyúságok rengeteg természetes élő mikroorganizmust, ún. probiotikumot tartalmaznak, melyek segítenek megőrizni és helyreállítani a bélflórát. Ezek a hasznos baktériumok optimalizálják az emésztő-rendszerünket, elősegítik az enzimek kibocsátását, ezzel pedig serkentik az emésztést és az anyagcserét." - A kisdinnye savanyúság igen ritka és nem véletlenül...először is szükség van hozzá egy dinnyeföldre és rengeteg kézi munkára, tehát ez is 100%-ban kézműves termék - Enyhén csípős lében készítjük Összetevők: zsenge görögdinnye darabok, víz, cseresznyepaprika, ecet, cukor, só, timsó, nátrium-benzoát, babérlevél, koriandermag, mustármag, egész feketebors, szegfűbors
Füstölt kolbászunk friss sertéshús, és titkos fűszerkeverékünk elegye. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Háromnapos füstölés után nyeri el tökéletes ízét, és tarósságát. A "csemege" megnevezés, arra utal, hogy nem tartalmaz csípős paprikát. A füstölt kolbász vásárolható egysége: Pár Egy pár súlya kb.: 0,7-1,3 kg. A végső árat mérés után tudjuk megadni.
Füstölt kolbászunk friss sertéshús, és titkos fűszerkeverékünk elegye. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Háromnapos füstölés után nyeri el tökéletes ízét, és tarósságát. A "csípős" megnevezés, arra utal, hogy tertalmaz csípős paprikát. A füstölt kolbász vásárolható egysége: Pár Egy szál súlya kb.: 0,7-1,3 kg A végső árat mérés után tudjuk megadni.
Hagyományos körözött, kecsketúróból. Lágyabb, krémesebb állag jellemzi.
A kóstoló csomag tartalma 1l pasztörizált tej, 0,5l joghurt és 1 doboz sajtválogatás.