Hagyományos körözött, kecsketúróból. Lágyabb, krémesebb állag jellemzi.


Közepesen csípős chilikrém. Mexikói, tex-mex ételekhez, akár mártogatósnak is ajánljuk. Összetevők: Jalapeno, fokhagyma, olívaolaj, koriander, római kömény, oregano, limelé, só, bors, cukor, ecet. Tartósítószermentes, hűtve tárolandó.
A kóstoló csomag tartalma 1l pasztörizált tej, 0,5l joghurt és 1 doboz sajtválogatás.
Kovászos kenyér tésztáját vágom téglalapokra. Könnyel készíthető belőle szendvics. 6 db / adag
A kovászos burgonyás kenyér a hagyományos kovászos kenyér gazdag ízét ötvözi a burgonya lágy textúrájával. Az alapja 90%-ban Júlia kenyérliszt, valamint 10%-ban Primitiva teljes kiőrlésű liszt, ami természetes módon fokozza az ízek mélységét és teljességét.
A kovászos fehér kenyér a természetes vadkovász gazdag ízvilágát kínálja. Az alapja 95%-ban Júlia liszt, valamint 5%-ban Primitiva teljes kiőrlésű liszt, amelyek tökéletes harmóniában dolgoznak együtt. A kívül ropogós, belül puha kenyér ideális választás minden étkezéshez, szendvicsekhez vagy önállóan, frissen fogyasztva.
A kovászos paraszt kenyér egy hagyományos, ínycsiklandó kenyér, amely a legjobb alapanyagok felhasználásával készül. A kenyér 90%-ban Júlia kenyérlisztből, 10%-ban pedig Primitiva teljes kiőrlésű lisztből készült, így gazdag ízvilágot és kellemes textúrát biztosít.
Maradék kovászos kreatív ropogós. Túró, tejföl, vaj, sajt tojás és liszt. Készülhet magokkal a tetején.
A kovászos rozsos kenyér a hagyományos kovászos technológiával és prémium minőségű lisztekkel készül. Az alapját 70%-ban Júlia kenyérliszt, 30%-ban pedig Mantler rozsliszt adja, így a kenyér gazdag, enyhén diós ízvilágú és sűrűbb textúrájú lesz.
A kovászos sokmagvas, teljes kiőrlésű kenyér a teljes kiőrlésű és fehér liszt kombinációjával készül. 60%-ban Primitiva teljes kiőrlésű liszt, 40%-ban pedig Júlia kenyérliszt alkotja az alapját, biztosítva a kenyér mélyebb, telt ízét.
Az epres vagy karamellás krémdesszert is ordából készül. Pici vaníliás cukrot adunk hozzá, majd krémesre keverjük. A karamella savó és cukor keveréke, amit addig főzünk, míg szép barna de még folyós állagú lesz. A savóban és az ordában is rengeteg fehérje, vitamin és ásványi anyag található.