Friss lilahagymával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe egyaránt ajánljuk.
Doboz tartalma: Sárgabaracklekvárral töltöt linzerkarika 500g
Intenzív íze miatt elsősorban zsíros ételekhez és pörköltekhez használják, de zöldséges és húsos fasirtokhoz is kiváló fűszer.
Sokoldalúan felhasználható fűszernövény.Külöleges,kellemes ízesítője a leveseknek,húsoknak,mártásoknak,salátáknak.
Hidegen sajtolt Mák Olaj, 250ml-es kiszerelésben. Többek között: Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Lassítja az öregedési folyamatokat. Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését. Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően segítségével megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. Jótékony a sebek gyógyulásában. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató hatású. Magas a foszfor tartalma amely elsődlegesen felelős a kalcium hatékony felszívódásáért, és a csontokba történő beépüléséért




Mangalica hasaszalonna Finom, omlós, lágy husos szalonna, amely elolvad az ember szájában. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Mangalica hátszalonna Finom, omlós, lágy szalonna, amely elolvad az ember szájában. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.