Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
lejárat közeli termék
Vegyszermentes
További szűrők
Ár szerint

Szőlőlé

Saját gazdaságunkban termesztett csemegeszőlőből. Tartósítót, ízfokozót, cukrot nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított. 3l-es csomagban.

3000 Ft / zacskó
1000 Ft/l

Szurokfű (Oregano)

Magyar oregano. Paradicsomos ételek, szószok, friss saláták fűszere. Javasolt a főzés utolsó szakaszában az ételhez adni, hogy megőrizze jellegzetes aromáját.  

400 Ft / db
80 Ft/g

Szűzpecsenye

NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Egészben kérhető! 1 egész körülbelül 60 dkg – 1 kg. Csomagolás: vákuum tasak. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

3730 Ft2950 Ft / db
2950 Ft/kg

Tarja csont nélkül

NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ! Tarja, csont nélkül Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! 1 egész körülbelül 1,7 – 2,3 kg. Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2850 Ft2450 Ft / db
2450 Ft/kg

Tarka borsos sajt

 Pasztörizált, friss tehén tejből készült, tarka borssal ízesített sajt. Egy darab 30 dkg súlyú. 

1600 Ft / db
5333.33 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-10-10
Rendelhető 2024-10-06-ig

Tarka Dealer vegyespörkölt

A vegyespörkölt csomagunkat úgy raktuk össze, hogy egy kiadós pörköltélményt tudjon nyújtani. A pörkölt csomag tartalma: - 2 kg színhús (nyak, lábszár, comb - vegyesen) - 1 kg hátszín csonttal Kitűnő alap pörkölt és gulyás ételekhez.  

9000 Ft / csomag
3000 Ft/kg

Tárkony

Friss tárkony. Szárításra és friss használatra. Alkalmas tárkonyecet és fűszerolaj készítésére is! 

450 Ft / csomag
450 Ft/csomag

Tárkony

Frissen szedve, vegyszermentes permakultúrás termelésből.

500 Ft / csomag
500 Ft/csomag

Tárkony

A fűszernövény finomítja a tejszínes szószokat, a friss salátákat és a hal-, hús-, szárnyas- vagy zöldséges ételeket. Teaként fogyasztva tisztítja a vesét, az epét, és hurutos megbetegedések esetén is jól használható.

400 Ft / csomag
80 Ft/g

Tehéntej - Családi csomag 2 l

Szeretnénk kedveskedni a sok tejet rendelőknk és a környezetnek is a két literes palackokkal.  A teheneinket zárt rendszerben fejjük, így a tejnek nem lesz "istálló" szaga és íze. A tejet kíméletes technológiával pasztőrizáljuk, így az értékes tápanyagok és vitaminok megmaradnak benne. Teheneinket karámos rendszerben tartjuk és legelőre járnak ki. A tej zsìrtartalma 3,9 % A tej eltarthatòsàga 5 nap. A tej íze legelési időszakban ( áprils és szeptember között) változhat. A tehenek ezen időszakban vadvirágokat, gyógynövényeket is legelhetnek az ősgyepen. A tej íze és beltartalma is változik.  Egy kis szösszenet: Korábbi kutatások már igazolták, hogy a friss füvön élő, legeltetett szarvasmarhák teje ötször annyi konjugált linolsavat (CLA) tartalmaz, mint az állattenyésztő telepeken élő társaiké. Állatkísérletek során azt is igazolták már, hogy a CLA védi a szívet és segíthet a lefogyásban. A Harvard Egyetem közegészségügyi intézetének kutatói Hannia Campos vezetésével most azt mutatták ki, hogy az emberi szervezet magasabb CLA-szintje csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Forrás: hvg.hu

750 Ft / db
375 Ft/l

Tehéntej - Fitt 1 l

A pasztörizàlt tejet egy szeparàtor segìtsègèvel fölözzük. Ez a tej ìgy kevesebb tejzsírt tartalmaz. Zsìrtartma 1,9 % Eltarthatósàga 5 nap. 

350 Ft / l
350 Ft/l

Tehéntej - laktózmentes 1 l

A teljes tejet pasztörizálás után laktáz enzimmel kezeljük, így 24 óra elteltével a laktóz érzékenyek is fogyaszthatják.  Eltarthatóság 5 nap

520 Ft / db
520 Ft/l