Új termékek

Átvétel: 2025-09-18
Bazsalikom mix
5 féle bazsalikom egy tasakban - Genovese, saláta levelű, citrom illatú, lila bazsalikom és fahéj illatú bazsalikom Illata nagyon intenzív, színe gyönyörködtet. Bármilyen paradicsomos ételbe, salátára, öntetekbe, pácokba ajánlom.

Mángold
5 szál szines (piros, zöld, sárga) levelet tartalmaz a csomag, amely min. 20 dkg. Vegyszermentes gazdálkodásból szaemazó termék.

Piros retek
A csomag 5 db retket tartalmaz, amely vegyszermentes gazdálkodásból származik.

Fahéjillatú bazsalikom csokor
Igazi kuriózum ez a bazsalikom fajta, akár a vázában gyönyörködsz benne, akár a konyhában használod fel! Minimum 5 szál található egy csomagban. Csomagolás: natúr, barna papír.


Csili válogatás
Többféle (kb 5 féle) csilipaprikából összeállított válogatás ( kb 10-12 db csili van benne)

Átvétel: 2025-09-11
Rendelhető 2025-09-09-ig

Átvétel: 2025-09-11
Rendelhető 2025-09-09-ig

Átvétel: 2025-09-11
Rendelhető 2025-09-09-ig

Átvétel: 2025-09-11
Rendelhető 2025-09-09-ig

Átvétel: 2025-09-11
Rendelhető 2025-09-09-ig

Átvétel: 2025-09-11
Rendelhető 2025-09-09-ig

Kolbász - Extra Csípős
Füstölt kolbászunk friss sertéshús, és titkos fűszerkeverékünk elegye. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Háromnapos füstölés után nyeri el tökéletes ízét, és tarósságát. A "csemege" megnevezés, arra utal, hogy nem tartalmaz csípős paprikát. A füstölt kolbász vásárolható egysége: Pár Egy pár súlya kb.: 0,7-1,3 kg. A végső árat mérés után tudjuk megadni.



Míves tészta- Zöldséges orsó ( fussili ) 400g
Durum liszt, zöldség és semmi más. Enyhén sós forrásban lévő vízbe öntsük bele a tésztát. Néha kevergessük meg. A tészta vastagságától függően 1-2 percig főzzük. 0.7 mm vastag, különleges, pihentetett, kíméletesen szárított, főtt zöldség hozzáadásával, bronz formával készült tojás nélküli, kézzel csomagolt, durum száraztészta. 10-% sárgarépa tartalommal Különleges: A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáikat. Főtt zöldséggel: A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez. Bronz formával készült: A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő' és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról. Pihentetett: A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete. Kíméletesen szárított: Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítják a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek.Tojás nélküli: A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag 'puha' búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott ’ragasztó’ tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta. Kézzel válogatott, csomagolt: A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatják. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek. Gyártó: Míves Manufaktúra Kft , Göd

Míves tészta - Penne 400g
Különleges: A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáinkat. Főtt zöldséggel: A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez. Bronz formával készült: A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő' és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról. Pihentetett: A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete. Kíméletesen szárított: Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítják a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek. Tojás nélküli: A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag 'puha' búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott ’ragasztó’ tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta. Kézzel válogatott, csomagolt: A tésztáink nagy részét kézzel vágják és válogatják. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek. Gyártó: Míves Manufaktúra Kft, Göd

Míves tészta- Széles metélt (6mm)- Zöldséges 400g
Nagyon magas zöldség tartalom. Durum liszt, zöldség és semmi más. Különleges, pihentetett, kíméletesen szárított, főtt zöldség hozzáadásával, bronz formával készült tojás nélküli, kézzel csomagolt, extra méretű durum száraztészta. 30% zöldségtartalommal - spenót, sárgarépa, paradicsom-cékla vegyesen. Különleges: A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáikat. Főtt zöldséggel: A nyers zöldséget megfőzik, leszűrik, majd összeturmixolják. Így pürésítve adagolják dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez. Bronz formával készült: A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő' és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról. Pihentetett: A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete. Kíméletesen szárított: Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítjuk a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek. Tojás nélküli: A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag 'puha' búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott ’ragasztó’ tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta. Kézzel válogatott, csomagolt: A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatják. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek. Gyártó: Míves Manufaktúra Kft, Göd
Cékla savanyúság (hagymával)
Tartósítószer mentes cékla savanyúság, vöröshagymával, köménymaggal ízesített. Befőző automatával tartósított 720 ml-es üveg

Vadóc bokréta
Vadvirágos jellegű, vegyes nyári csokor a legszebb szezonális virágainkból! Az alábbi fajtákból válogatunk, attól függően hogy éppen mi nyílik: Dália, liziantusz, rézvirág, pillangóvirág, szalmarózsa, papírvirág, margitvirág, sóvirág, celózia, cickafark, ördögszem, vesszős köles...a teljesség igénye nélkül :) A csokor 3-5 szál fő virágot, 5-7 szál mellékszereplőt, valamint egyéb csokorlazító elemeket tartalmaz az aktuális kínálatunkból. Kérlek, vásárlás előtt vedd figyelembe, hogy az éppen nyíló virágok hétről-hétre változnak, és - bár igyekszünk folyamatosan frissíteni a fotókat - a csokrokról feltöltött mintaképek csak személtető jellegűek, nem feltétlenül azonosak a megvásárolt termékekkel! Köszönjük!

Kapros-fokhagymás friss gomolyasajt
Kaporral es friss fokhagymával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe egyaránt ajánljuk.

Lilahagymás friss gomolya
Friss lilahagymával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe egyaránt ajánljuk.

Hamburger zsemle
Kovásszál és élesztővel készül, napokig puha, retro hamburger zsemle . 140 g/db
"Mindent bele" csomag
Tartalma: - 50 dkg koktélparadicsom -1 fűszercsomag (rozmaring, bazsalikom, kakukkfű) -1cs petrezselyemzöld -2 db kápia - 2 db padlizsán -kis kötés mángold -4-5 csili -1 kg édesburgonya -10 db házi tojás


Átvétel: 2025-08-28