Új termékek
Cukkini csomag (2 db normál)
2 db normál méretű cukkini egy csomagban Akár rántani, akár reszelni





Míves tészta- Zöldséges orsó ( fussili ) 400g
Durum liszt, zöldség és semmi más. Enyhén sós forrásban lévő vízbe öntsük bele a tésztát. Néha kevergessük meg. A tészta vastagságától függően 1-2 percig főzzük. 0.7 mm vastag, különleges, pihentetett, kíméletesen szárított, főtt zöldség hozzáadásával, bronz formával készült tojás nélküli, kézzel csomagolt, durum száraztészta. 10-% sárgarépa tartalommal Különleges: A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáikat. Főtt zöldséggel: A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez. Bronz formával készült: A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő' és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról. Pihentetett: A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete. Kíméletesen szárított: Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítják a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek.Tojás nélküli: A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag 'puha' búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott ’ragasztó’ tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta. Kézzel válogatott, csomagolt: A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatják. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek. Gyártó: Míves Manufaktúra Kft , Göd

Míves tészta - Penne 400g
Különleges: A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáinkat. Főtt zöldséggel: A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez. Bronz formával készült: A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő' és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról. Pihentetett: A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete. Kíméletesen szárított: Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítják a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek. Tojás nélküli: A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag 'puha' búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott ’ragasztó’ tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta. Kézzel válogatott, csomagolt: A tésztáink nagy részét kézzel vágják és válogatják. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek. Gyártó: Míves Manufaktúra Kft, Göd

Míves tészta- Széles metélt (6mm)- Zöldséges 400g
Nagyon magas zöldség tartalom. Durum liszt, zöldség és semmi más. Különleges, pihentetett, kíméletesen szárított, főtt zöldség hozzáadásával, bronz formával készült tojás nélküli, kézzel csomagolt, extra méretű durum száraztészta. 30% zöldségtartalommal - spenót, sárgarépa, paradicsom-cékla vegyesen. Különleges: A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáikat. Főtt zöldséggel: A nyers zöldséget megfőzik, leszűrik, majd összeturmixolják. Így pürésítve adagolják dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez. Bronz formával készült: A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő' és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról. Pihentetett: A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete. Kíméletesen szárított: Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítjuk a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek. Tojás nélküli: A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag 'puha' búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott ’ragasztó’ tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta. Kézzel válogatott, csomagolt: A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatják. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek. Gyártó: Míves Manufaktúra Kft, Göd
Cékla savanyúság (hagymával)
Tartósítószer mentes cékla savanyúság, vöröshagymával, köménymaggal ízesített. Befőző automatával tartósított 720 ml-es üveg

Vadóc bokréta
Vadvirágos jellegű, vegyes nyári csokor a legszebb szezonális virágainkból! Az alábbi fajtákból válogatunk, attól függően hogy éppen mi nyílik: Dália, liziantusz, rézvirág, pillangóvirág, szalmarózsa, papírvirág, margitvirág, sóvirág, celózia, cickafark, ördögszem, vesszős köles...a teljesség igénye nélkül :) A csokor 3-5 szál fő virágot, 5-7 szál mellékszereplőt, valamint egyéb csokorlazító elemeket tartalmaz az aktuális kínálatunkból. Kérlek, vásárlás előtt vedd figyelembe, hogy az éppen nyíló virágok hétről-hétre változnak, és - bár igyekszünk folyamatosan frissíteni a fotókat - a csokrokról feltöltött mintaképek csak személtető jellegűek, nem feltétlenül azonosak a megvásárolt termékekkel! Köszönjük!

Kapros-fokhagymás friss gomolyasajt
Kaporral es friss fokhagymával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe egyaránt ajánljuk.

Lilahagymás friss gomolya
Friss lilahagymával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe egyaránt ajánljuk.

Hamburger zsemle
Kovásszál és élesztővel készül, napokig puha, retro hamburger zsemle . 140 g/db
Kovászos uborka
Befőző automatával tartósított kovászos uborka, hogy télen is finomat ehessünk, akárcsak nyáron! Tartósítószer mentes
"Mindent bele" csomag
Tartalma: - 50 dkg koktélparadicsom -1 fűszercsomag (rozmaring, bazsalikom, kakukkfű) -1cs petrezselyemzöld -2 db kápia -1cs menta -1db (vagy 2 kisebb)padlizsán -1cs méteres bab -kis kötés mángold -1 csokor cékla -4-5 csili -1 kg édesburgonya -10 db házi tojás -1 üveg cékla savanyúság (hagymával)


Átvétel: 2025-08-28


Fodros kel levél
A csomag 10 dkg azaz 3-5 db levelet tartalmaz. Felhasználása főzve vagy nyersen. Vitaminokban A, K, C gazdag, méregtelenítő hatása is van. Vegyszermentes gazdálkodásból származik.




NaTuri - Olaszos Szelet 100g
Élő kenyereinket egyedülállóan 70-90% zöldségpépből, többféle lenmag keverékéből készítjük és emésztést segítő fűszerekkel ízesítjük. A hagyományos kenyerekhez képest nem tartalmaznak sem lisztet, sem élesztőt, és nem sütéssel készülnek, hanem kíméletes aszalással. Többféle változatot készítünk: zöldségeset, olaszosat, cukkiniset. Olaszos élő kenyér alapanyagai: kápia paprika, paradicsom, hagyma, fokhagyma, mazsola, citrom, bazsalikom és oregano. Kíméletes aszalással 8-10 óra alatt készülnek el a ropogósra aszalt lapok, így tartósítószer nélkül el lehet őket tartani. Ez a kenyér igazi ízorgia, fűszeres hatású, ezért egyszerű zöldségkrémet ajánlunk hozzá fogyasztani, de kiváló egy szelet avokádó is hozzá. Fogyasztható szendvicsnek is. Egy étkezéshez 1-2 lap elegendő. Tele van rostokkal, és tápértékben gazdag. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék Összeteveők: kápia paprika, paradicsom, lenmag, lilahagyma, fokhagyma, citrom, mazsola, oregánó, bazsalikom, só Átlagos tápérték 100g Energia 1350kL / 325 kcal Zsír: 27,5 g, - amelyből telített zsírsavak: 2,6 g, Szénhidrát: 13,2 g- amelyből cukrok: 2,2 g, Rost: 11 g, Fehérje: 17,3 g, Só: 0,4 g
Városszéli Spájz Babos zakuszka 300g
100% adalékmentes zöldségkrém, vegán zöldségkrém kiváló pirítóson, kenyérszeleten. Összetevők: sült kápia paprika, vöröshagyma, paradicsom, bab(15%), napraforgó étolaj, só, bors. Tápérték 100 g termékben: Energia 439Kcal/106kJ Zsír 7,6g Ebből telített zsírsav 0,8g Szénhidrát 6,4g Ebből cukor 1,6g Fehérje 1,8g Élelmi rost 2g Só 0,4g

GyulaHázi készítésű kakukkfű szörp
GyulaHázi készítésű kakukkfű szörp Készítette : Isóné Gyulaházi Hajnalka Gyulaházi Levendulás Kertje Összetevők: víz, cukor, kakukkfű, citrom, citromsav Felbontás után hűtőben tárolandó, két héten belül elfogyasztandó.

Gyulaházi Készítésű sárgabarack lekvár
Gyulaházi készítésű sárgabarack lekvár Készítette : Isóné Gyulaházi Hajnalka Gyulaházi Levendulás Kertje Összetevők : sárgabarack, cukor, citromsav,pektin Felbontás után hűtőben tárolandó, 1 héten bbelül elfogyasztandó.

Mandalás üdvözlő ajtódísz
Mandalás üdvözlő ajtódísz - Ø30 cm (fa alap), sötétben világító festékkel

Befőzési paradicsom
Befőzési paradicsom 2-4 féle paradicsomból. Heinz, brutusz, rio. grande, vegyesen


Kóla növény
Házilag készíthető kóla ízű koffeines tea (az eredeti kóla receptben is használták).

Átvétel: 2025-08-28
Sült meggy tea mézzel, fahéjjal és szegfűszeggel
Gyümölcsök a kertemből, sütőben összesütve, beízesítve, egy bögre meleg, vagy hideg valódi gyümölcstea elkészítéséhez. Összetevők: Meggy, méz, víz, citromsav, őrölt fahéj, őrölt szegfüszeg Elkészítési javaslat: 1 üvegnyi (40 ml) mennyiségű sült gyümölcsöt önts le 2,5 dl hideg, vagy meleg vízzel egy bögrébe, jól keved meg és azonnal fogyasztható (de akkor a legfinomabb, ha pár percig hagyod, hogy a gyümölcsök kiadják az ízüket:)

Szappantartó - bőrhatású kerámia 1
Egyedi mázas kerámia szappan/ékszertartó hazai keramikus mesterektől. Különleges belső lyukasztott kiképzésének köszönhetően a szappan nem ázik a tartófelületen. Mosogatógépben is tisztítható. Méret adatok Magasság : 11,5 cm Átmérő : 3 cm Összetétel : mázas kerámia



Sárga cékla
Burpees fajtájú, gömbölyű fomájú, sárgas húsú cékla. Vegyszermentes kertészetben termeszett zöldség, mely sütve, főzve, de akár nyersen is fogyasztható.






Szilvalekvár (hozzáadott cukor nélkül)
Szilvalekvárunk készítése a hagyományos módon, hosszú, 6-7 órás főzési idővel, cukor hozzáadása nélkül történik. A saját termesztésű szilván és egy lehelletnyi fahéjon kívül semmi mást nem tartalmaz, száraz dunsztban hőkezeljük. Bár nem rézüstben készül, mint a "szakrálisan" készített szatmár-beregi lekvárok, de elég sűrű ahhoz, hogy ne essen le a kanálról...
Grill csomag (édesburgonyával)
Nyári grillezések kihagyhatatlan zöldségei. Tartalma: - 1db padlizsán - 2 db kápia paprika - 25 dkg koktélparadicsom -2 db csili paprika ( jalapeno) - fűszercsomag (rozmaring, kakukkfű, bazsalikom) - 1 kg édesburgonya

Szappantartó - kék-fekete kerámia korong
Egyedi mázas kerámia szappan/ékszertartó hazai keramikus mesterektől. Különleges belső lyukasztott kiképzésének köszönhetően a szappan nem ázik a tartófelületen. Mosogatógépben is tisztítható. Méret adatok Magasság : 3 cm Átmérő : 12,5 cm Összetétel : mázas kerámia
paradicsom
Szabad földi. Rio Grande paradicsom. Olasz fajta, savmentes, felhasználható: friss fogyasztásra, aszalásra, paradicsomlé, salátának.... KEMÉNY HÚSÚ. Lukullusz paradicsomhoz hasonló.

Átvétel: 2025-09-18
Rendelhető 2025-09-16-ig


Világos királybúzaliszt 5 kg
80-as kiőrlésű Varga Frigyes királybúzája® világos királybúzaliszt A királybúza egy ősbúza keresztezés, mely mögött a nemesítői-fejlesztői cél nem volt más, mint a tönköly megszelídítése, fogyaszthatóbbá tétele ⇒ a tönköly kedvezőbb élettani hatásainak keresztezése a felhasználóbarátabb, jobb sütési tulajdonságokkal bíró más, szintén erős búzatípusokkal. általános minőségi jellemzők: fehérjetartalom 14 - 18%; nedves sikér 30 - 38%; terülés 1,5 - 3,5 mm/ó; esésszám 300 - 450 mp formatartó tulajdonságokat kapott, eltérő a fehérjeszerkezete színe sárgás (durumhoz hasonló) közelebb áll a hazai konyha kívánalmaihoz, ízléshez konkrétan egyedi, jellegzetes íze van a királybúzalisztnek önmagában is univerzális; más lisztek, vagy extra sikér stb hozzáadása nélkül is felhasználható mindenre (száraztésztára is) - esetleg kisebb tesztelés, próba szükséges míg az ember kitapasztalja, hogy adott recept egyes hozzávalóiból mi lesz az ideális mennyiség A nemesítő indikatív alapreceptje sima kenyérhez: 1000g királybúzaliszt 650ml víz 12g só 15g élesztő (igen, bármilyen meglepő is lehet, ha megfelelő az élesztő akkor ennyi is elég, szépen meg fog kelni vele a tészta)

Átvétel: 2025-09-18
Rendelhető 2025-09-16-ig


Világos királybúzaliszt 2 kg
80-as kiőrlésű Varga Frigyes királybúzája® világos királybúzaliszt A királybúza egy ősbúza keresztezés, mely mögött a nemesítői-fejlesztői cél nem volt más, mint a tönköly megszelídítése, fogyaszthatóbbá tétele ⇒ a tönköly kedvezőbb élettani hatásainak keresztezése a felhasználóbarátabb, jobb sütési tulajdonságokkal bíró más, szintén erős búzatípusokkal. általános minőségi jellemzők: fehérjetartalom 14 - 18%; nedves sikér 30 - 38%; terülés 1,5 - 3,5 mm/ó; esésszám 300 - 450 mp formatartó tulajdonságokat kapott, eltérő a fehérjeszerkezete színe sárgás (durumhoz hasonló) közelebb áll a hazai konyha kívánalmaihoz, ízléshez konkrétan egyedi, jellegzetes íze van a királybúzalisztnek önmagában is univerzális; más lisztek, vagy extra sikér stb hozzáadása nélkül is felhasználható mindenre (száraztésztára is) - esetleg kisebb tesztelés, próba szükséges míg az ember kitapasztalja, hogy adott recept egyes hozzávalóiból mi lesz az ideális mennyiség A nemesítő indikatív alapreceptje sima kenyérhez: 1000g királybúzaliszt 650ml víz 12g só 15g élesztő (igen, bármilyen meglepő is lehet, ha megfelelő az élesztő akkor ennyi is elég, szépen meg fog kelni vele a tészta)

Átvétel: 2025-09-18
Rendelhető 2025-09-16-ig


Teljes kiőrlésű királybúzaliszt 5kg
200-as kiőrlésű Varga Frigyes királybúzája® teljes kiőrlésű királybúzaliszt A királybúza egy ősbúza keresztezés, mely mögött a nemesítői-fejlesztői cél nem volt más, mint a tönköly megszelídítése, fogyaszthatóbbá tétele ⇒ a tönköly kedvezőbb élettani hatásainak keresztezése a felhasználóbarátabb, jobb sütési tulajdonságokkal bíró más, szintén erős búzatípusokkal. általános minőségi jellemzők: fehérjetartalom 14 - 18%; nedves sikér 30 - 38%; terülés 1,5 - 3,5 mm/ó; esésszám 300 - 450 mp formatartó tulajdonságokat kapott, eltérő a fehérjeszerkezete színe sárgás (durumhoz hasonló) közelebb áll a hazai konyha kívánalmaihoz, ízléshez konkrétan egyedi, jellegzetes íze van a királybúzalisztnek önmagában is univerzális; más lisztek, vagy extra sikér stb hozzáadása nélkül is felhasználható mindenre (száraztésztára is) - esetleg kisebb tesztelés, próba szükséges míg az ember kitapasztalja, hogy adott recept egyes hozzávalóiból mi lesz az ideális mennyiség A nemesítő indikatív alapreceptje sima kenyérhez: 1000g királybúzaliszt 650ml víz 12g só 15g élesztő (igen, bármilyen meglepő is lehet, ha megfelelő az élesztő akkor ennyi is elég, szépen meg fog kelni vele a tészta)

Átvétel: 2025-09-18
Rendelhető 2025-09-16-ig


Teljes kiőrlésű királybúzaliszt 2kg
200-as kiőrlésű Varga Frigyes királybúzája® teljes kiőrlésű királybúzaliszt A királybúza egy ősbúza keresztezés, mely mögött a nemesítői-fejlesztői cél nem volt más, mint a tönköly megszelídítése, fogyaszthatóbbá tétele ⇒ a tönköly kedvezőbb élettani hatásainak keresztezése a felhasználóbarátabb, jobb sütési tulajdonságokkal bíró más, szintén erős búzatípusokkal. általános minőségi jellemzők: fehérjetartalom 14 - 18%; nedves sikér 30 - 38%; terülés 1,5 - 3,5 mm/ó; esésszám 300 - 450 mp formatartó tulajdonságokat kapott, eltérő a fehérjeszerkezete színe sárgás (durumhoz hasonló) közelebb áll a hazai konyha kívánalmaihoz, ízléshez konkrétan egyedi, jellegzetes íze van a királybúzalisztnek önmagában is univerzális; más lisztek, vagy extra sikér stb hozzáadása nélkül is felhasználható mindenre (száraztésztára is) - esetleg kisebb tesztelés, próba szükséges míg az ember kitapasztalja, hogy adott recept egyes hozzávalóiból mi lesz az ideális mennyiség A nemesítő indikatív alapreceptje sima kenyérhez: 1000g királybúzaliszt 650ml víz 12g só 15g élesztő (igen, bármilyen meglepő is lehet, ha megfelelő az élesztő akkor ennyi is elég, szépen meg fog kelni vele a tészta)

Ivójoghurt
Tehèn tejből kèszült èlő flòràt tartalmazò ivòjoghurt. Összetevők: tej, pasztörizàlt savò, barack, szamóca, erdei gxümölcs, áfonya, almás fahéjas lekvàr. Eltarthatòsàga kb. 1 hèt