Frissen szedett petrezselyemgyökér csomóban. Minden csomóban 5db van.
A petrezselyem kalóriatartalma alacsony, de a tápértéke rendkívül magas. Különösen gazdag klorofillban, A-, B-, C-, E- és K-vitaminban, illóolajokban, valamint az ásványi anyagok közül foszforban, kalciumban, kénben, rézben és vasban. Számos jótékony hatása van pl. vizelethajtó, méregtelenítő, emésztést javító és gyulladáscsökkentő hatású. Emellett erősíti az immunrendszert, védi a szívet és az ereket, valamint segíthet a rák megelőzésében és a magas vérnyomás csökkentésében. 1 csokor 3-5 dkg (szárvastagsától függ) vegyszermentes termesztésből.
Felhasználható sültekhez, kitűnő fűszere a burgonyás ételeknek. Frissen szedve, vegyszermentes permakultúrás termelésből.
Saláta uborka. Mindig friss szedésből. Friss fogyasztásra és salátának is tökéletes. Kb. 20 cm (+- 1-2 cm)
Frissen szedett,hosszúkás , savmentes , keményhúsú, édes paradicsom. SANMANZARO
A klasszikus! Béta-karotinban gazdag. Az én kedvenc felhasználási módom: Csíkokra vágva, tetszőlegesen fűszerezve, kukoricakeményítőben meghempergetve (ropogós textúrát kölcsönöz), cseppnyi olívaolajon megsütve, fokhagymás, petrezselymes tejfölbe mártogatva.
Méretéből adódóan jól porciózható. Ízre megegyezik a normál méretű sárga batátával. Az édesburgonya íze mérettől független, ezért bármelyiket is választod jól döntesz. +Pont a batáta javára, hogy minden része ehető, héjastól is bátran fogyasztható, így a rostot legnagyobb mennyiségben tartalmazó részét sem dobjuk el. (Műanyag sörtés kefével jól tisztítható.)