GyulaHázi készítésű fendőrügy szörp Termelte: Isóné Gyulaházi Hajnalka Gyulaházi Levendulás Kertje 2457 Adony Vörösmarty utca 24/1 Összetevők: víz,fenyőrügy , cukor ,citrom, citromsav Felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 500 ml
GyulaHázi készítésű hársfavirág szörp Összetevők: hársfavirág,víz,cukor,citrom,citromsav Felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 500 ml
GyulaHázi készítésű mentaszörp Összetevők: menta, cukor, citrom, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg : 0,5 l
GyulaHázi készítésű muskotályzsálya szörp Termelte: Isóné Gyulaházi Hajnalka Gyulaházi Levendulás Kertje 2457 Adony Vörösmarty utca 24/1 Összetevők: víz,muskotályzsálya , cukor ,citrom, citromsav Felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 500 ml
GyulaHázi készítésű rozmaring szörp Összetevők: rozmaring,víz,cukor, citrom, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz, így felbontás után hűtőben tárolandó,illetve 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 0,5 l
Tartalma birsalama, alma, cseresznye, szilva, cukor. Tartósítószert nem tartalmaz !
100% Sült almapüré Egy tégelybe (100g) mintegy 200 g friss gyümölcs kerül. Hozzáadott cukrot, ként, citromsavat, tartósítószert, pektint nem tartalmaz. A gondosan átválogatott almát hőkezelés előtt, finoman rövid ideig sütjük melynek egyik fő szerepe a jellegzetes ízvilág kialakítása, a másik pedig a késztermék állag beállításának fontos része. Egy tégelybe (100g) mintegy 200 g friss gyümölcs kerül. A fel nem bontott termék hűtést nem igényel, szobahőmérsékleten is nyugodtan tárolható. Előállító csarnokunkban külön odafigyelünk arra, hogy nem használunk és tárolunk semmilyen allergén élelmiszert. Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 218 KJ / 52 kcal Zsír 0,1g- melyből telített zsírsavak
A hársméz különleges ízű, erős aromájú és illatú mézfajta. Közepesen kristályosodó. Fogyasztása önmagában kanalazva talán a legjobb, de teába, kávéba keverve, vajas kenyérre kenve is nagyon finom. A gyógyászatban köhögésre, hörghurutra, idegességre és álmatlanságra alkalmas.