A lilahagyma-lekvár az indiai chutney-k világát idézi. Egy fűszeres-édes lekvárszerűség, amivel elsősorban sült húsokat dobhatunk fel nagy sikerrel. De ehetjük sajtok mellé, vagy csak egyszerűen pirítósra kenve! Összetevők: lilahagyma, balzsamecet, vörösbor, barna cukor, kakukkfű, só, bors, extra szűz olívaolaj, fahéj Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Doboz tartalma: Sárgabaracklekvárral töltöt linzerkarika 500g
4-8kgos dinnyék! "A mag nélküli görögdinnye magkezdeményeket tartalmaz, de míg a magos fajták csak kis mennyiségben tartalmazzák, addig a magnélküli fajtákra ez a jellemző. Sőt egyes fajták tartalmazhatnak “rendes” magot, csak jóval kisebb mennyiségben, mint a magos görögdinnyék."
Hidegen sajtolt Mák Olaj, 250ml-es kiszerelésben. Többek között: Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Lassítja az öregedési folyamatokat. Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését. Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően segítségével megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. Jótékony a sebek gyógyulásában. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató hatású. Magas a foszfor tartalma amely elsődlegesen felelős a kalcium hatékony felszívódásáért, és a csontokba történő beépüléséért