Fűszeres olajban pácolt kecskegomolya. Ízesítèse zsákbamacska attól függően mi van a kertben és abból mit hagynak meg a kecskék, de legtöbbször fokhagyma, zsálya,bors,snidling. ??
Saját termesztésű kecskeméti jubileumi paradicsomból. Jó minőségű. vegyszermentes alapanyagból. Tartosítószert, sót, fűszert nem tartalmaz. A készítés menete: 1. Válogatás 2. 3 lépcsős mosás (tiszta vízzel) 3. Darabolás 4. Passzírozás 5. Főzés, állagsűrítés és hőkezelés. 6. Üvegek és lapkák fertőtlenítése/csírátlanítása 120 fokos sütőben. 7. A forró lé meleg üvegekbe töltése, zárása, majd 1,5-2 napos száraz dunsztolása 8. A lapka vákumgombjának ellenőrzése 9. Cimkézés 10. Szállítás :) 11. Fogyaszd egészséggel!
Parajdi só Asztali -1 kg Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen a természetben előforduló természetes sók. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84 -féle ásványi anyagot tartalmaz. Ajánljuk sütéshez főzéshez, inhaláláshoz, bőrbetegségekre, anyagcserezavarokra, mozgásszervi betegségekre, stressz csökkentésére, légúti betegségekre, allergiára, fog és szájápolásra, öblögetésre, alvászavarok megszüntetésére, salaktalanításra, méregtelenítésre és sok egyéb más kínra bajra. Parajdi Fürdő só Miért is fürdőzzön gyakran parajdi sóval? Gyógyiszap tartalma miatt kiváló reumatikus panaszok enyhítésére. Egy ilyen fürdőzés felér 3-4 napos méregtelenítő kúrával. Ízületekbe beépülve a parajdi só regenerál. Bőrünk feszességének visszanyerésében is segít, jó hatással van a cellulitiszre. Bőrnyugtató hatása van. Feszültség és stresszoldó hatású. A vegyület pozitív hatásaként csökkenti az ízületekben és az izmokban felgyülemlő salakanyagok mennyiségét, ezzel enyhítve a gyulladásos folyamatokat. Felhasználása esetén egy kád vízhez kb. negyed-fél kg parajdi fürdősó adagolása ajánlott . Méregtelenítő hatása miatt egyéb kozmetikumot, szappant, tusfürdőt, sampont hanyagoljuk, a só úgyis megtisztíja bőrünket. A parajdi fürdősó naponta alkalmazható, tapasztalataink szerint 36-39 celsius fokos vízben a leghatásosabb. Érdemes legalább egy 20 perces fürdőt venni, hogy a parajdi fürdősó kifejthesse páratlan jótékony tulajdonságait. A Parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Ez az igen értékes szürkés iszap, mely a nyomelemeket tartalmazza, de megtapasztalhatjuk a Parajdi fürdősó használata után is, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is. Származási hely: Románia
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 230gramm egy darab parenyica. Az ár a súlyméres után változhat!
Ati kedvence Fűszerek: Chili, bors, petrezselyem és pici kakukkfű parenyica sajtba töltve. Füstölés utàn csomagoljuk.
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 150 gramm egy darab parenyica.
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 150 gramm egy darab parenyica. A kèpen szereplő mèg füstölèsre vàr! Az ár a súlyméres után változhat!
Ez a sajtunk parenyica tèsztàbòl kèszül. A felmelegìtett sajttèsztàt nem kinyùjtjuk hanem egy sajtformàba rakjuk. Ìgy a parenyicàt is lehet szeletelni akàr szendvicsekbe is. Termèszetesen ez is füstölt sajt, fèl kg-os kiszerelèsben lesz kaphatò. A tömböcskèk àra sùlymèrès utàn vàltozhat!