Saját termesztésű kecskeméti jubileumi paradicsomból. Jó minőségű. vegyszermentes alapanyagból. Tartosítószert, sót, fűszert nem tartalmaz.
A készítés menete:
1. Válogatás
2. 3 lépcsős mosás (tiszta vízzel)
3. Darabolás
4. Passzírozás
5. Főzés, állagsűrítés és hőkezelés.
6. Üvegek és lapkák fertőtlenítése/csírátlanítása 120 fokos sütőben.
7. A forró lé meleg üvegekbe töltése, zárása, majd 1,5-2 napos száraz dunsztolása
8. A lapka vákumgombjának ellenőrzése
9. Cimkézés
10. Szállítás :)
Saját termesztésű kecskeméti jubileumi paradicsomból. Jó minőségű. vegyszermentes alapanyagból. Tartosítószert, sót, fűszert nem tartalmaz.
A készítés menete:
1. Válogatás
2. 3 lépcsős mosás (tiszta vízzel)
3. Darabolás
4. Passzírozás
5. Főzés, állagsűrítés és hőkezelés.
6. Üvegek és lapkák fertőtlenítése/csírátlanítása 120 fokos sütőben.
7. A forró lé meleg üvegekbe töltése, zárása, majd 1,5-2 napos száraz dunsztolása
8. A lapka vákumgombjának ellenőrzése
9. Cimkézés
10. Szállítás :)
11. Fogyaszd egészséggel!