Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Tanyánk Kulcs külterületén helyezkedik el, Budapesttől 60 km-re. Kisebb erdő, szántóföldek és legelők környékezik. Közel s, távol nincsenek szomszédok.

 A több, mint 3 hektárnyi területen  kecskék, tehenek és 150 tyúk él boldogan. Igyekszünk ökológiai szemlé ... (tovább)

Közel 30 éve foglalkozunk gyümölcs- és zöldségtermesztéssel. Kertészetünk egy családi vállalkozás, melyet Dunaföldváron működtetünk. A gyümölcstermesztést illetően 15 hektáros almakertészetünk van, ahol 7 fajta almát termesztünk. Ezen felül van néhány szezonális alm ... (tovább)

Saját magunk által termesztett chilipaprikát, paradicsomot és egyéb zöldség-gyümölcsféléket dolgozunk fel. Ezekből chiliszószokat, csípős lekvárokat, csípős savanyúságot és mustárt készítünk. Mindenféle erősségi szint megtalálható a palettánkon, rengeteg ízzel komb ... (tovább)

Kedves Látogató! A környezettudatos élelmiszer tárolás jegyében készítem termékeimet. Ahogy egyre fontosabb lett számomra a felesleges csomagolóanyag mellőzése, elkezdtem többször használható vászon tárolókat varrni. Ezeket kínálom megvételre.
Gugyella Miklós méhész vagyok. Méhészkedéssel 2007.évben ismerkedtem meg, majd ezt követően 2010.évben méhész szakképesítést szereztem Gödöllőn. Jelenleg 70 méhcsaláddal méhészkedem feleségemmel őstermelőként. Az évek során megszerzett tudás és tapasztalat révén jó ... (tovább)

Isóné Gyulaházi Hajnalka, szörp főző kétgyermekes anyuka vagyok. 2019-ben ültettük az első 100 tő levendulánkat, mára már 1500 tövet számlálunk kertünkben. Ezenkívül egyéb gyógy- és fűszernövényekkel is gyarapodtunk, mint például menta, zsálya, rozmaring, melyekből k ... (tovább)

Egy magas minőségű, biodinamikus alma értékesítését segítjük a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei Jánkmajtisi gazdával együttműködve. Miután ennek a terméknek nincs a térségben konkurenciája, a Dunakosár vevői számára is szeretnénk lehetőséget biztosítani e a terméknek a fo ... (tovább)

Az AnnaSoul termékek gyártása során figyeltünk arra, hogy természetes összetevőket használjunk. Hozzájárulva nem csak szépséged, de egészséged megőrzéséhez is.

Apostagon zöldség termesztésel foglalkozom .AA1605877 Célom a jó minöségü vegyszer mentes frisáru forgalmazása !
Családi gazdaságunk fő profilja a szántóföldi növénytermesztés, kisebb volumen a gyümölcstermesztés,de tartunk állatokat is. Adta magát a lehetőség, hogy ha itt dunaföldvár határában, meg tudjuk termelni a szükséges takarmányt, akkor nem csak a takarmány feletetéséig vissz ... (tovább)
Kedves Vásárlók! Káli Zsuzsanna vagyok és 2021-ben alapítottuk férjemmel családi gazdaságunkat. Szeretném Önökkel megismertetni a madocsai lakodalmas kalács hagyományával. Ezt a kalácsot a lakodalmas mentben osztották a hozzátartozók nézelődő rokonaiknak, ismerőseiknek. Szeret ... (tovább)

Link János vagyok östermelő. Tizenöt évig foglalkoztam nemes bodza termesztéssel, de úgy éreztem sokkal többet tudok segíteni az embereknek a KIVI termesztésével. Ezért a bodza ültetvényt felszámoltam és négy évvel ezelőtt kezdtem el megvalósítani az álmom, egy Kivi ültetv ... (tovább)

Tisztelt Látogató! Nagyon fontos számunkra, hogy természetes és egészséges élelmiszerek kerüljenek családunk és más családok asztalár ... (tovább)
Műhelyem betekintést enged nyújtani a házi, kézműves, azaz a két kezemmel alkotott szappanfinomságok világába. Nem titkolt célom ezen környezettudatos „kemikáliák” népszerűsítése az iparilag szintetizált, mesterséges vegyszerekből megalkotott, egészségre gyakorolt hatásuk ... (tovább)
microgreens - mikrozöld
Kedves vásárlóink, az Ökovács Farm néven működő családi gazdaságunkat 2017-ben indítottuk. A gazdaság 2 hektárnyi területen működik. Ebből 0,6 hektárnyi területen folyik több mint 30 féle zöldség termesztése fóliasátorban és szabadföldön, 1,4 hektáron pedig szabadtéri ... (tovább)
Akkor egy kicsit rólunk!  A végzettségem állattenyésztő mérnök. Én azt szoktam mondani, hogy elfajzottam mert a családban senki még csak a közelében sincs az állattenyésztésnek. Már az egyetem alatt is tartottunk apával állatokat, birkákat. Az egyetem után először tejelő ... (tovább)
Pats-Belső Viola vagyok, Rácalmáson élek, de a vállalkozásom székhelye Dunaújvárosban található. 2019 óta fűzök gyöngyöt: először szilikongyöngyökből készítettem babáknak cumiláncokat, rágcsaláncokat, a felnőtteknek kulcstartókat és autó tükör díszeket. 2020 óta ... (tovább)
Vegyszermentesen termelünk édesburgonyát Perkátán, a Mezőföld jó minőségű talaján.
A dunaújvárosi levendulás mesekert tulajdonosaként vallom, hogy a levendula nem pusztán egy illatos lila gyógynövény, hanem felfedezésre váró VILÁG! Felülmúlhatatlan érzés beszívni mámorító illatát, gyönyörködni a 2500 tő látványában és közben minden gondunkat elfelejte ... (tovább)

Gazdaságunk Daruszentmikóson található, amit a levendulamezőt körülölelő smaragfákról neveztünk el.

A Smaragdfarmon évről évre nagy sikerrel rendezzük meg a "Szedd magad levendula" programunkat, 2021-ben a csodahelyek.hu szavazásán Magyarország 2. kedvenc levendulása l ... (tovább)

Alkotásaimat pontfestéssel, akril festékkel és pontozó eszközökkel készítem. 2021. júniusában kezdtem el foglalkozni pontozott mandalák készítésével a munkám mellett. Annyira megtetszett ez a fajta alkotás, hogy több tanfolyamot is elvégeztem. A festés folyamata egy meditá ... (tovább)

A 77.-ik évemet járom. Az ember ennyi idő alatt elég sok tapasztalathoz jut. Több vállalkozást indítottam és éltettem.
Egyik fő tapasztalatom, hogy jobb az eredményeket mindig visszaforgatni, mert ez a gyarapodás alapja - bár ez furcsán hangzik, de így van.
A másik, h ... (tovább)