Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Üdvözöljük a DunaKosár rendelési felületén

Most ez tetszik a vevőinknek

Új termékek

Termelőink, termék előállító partnereink újonnan feltöltött termékeit itt lehet megtekinteni.

Kiemelt termékek

Termelőink

Helyben a Jövőnk Szövetkezet

Egy magas minőségű, biodinamikus alma értékesítését segítjük a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei Jánkmajtisi gazdával együttműködve. Miután ennek a terméknek nincs a térségben konkurenciája, a Dunakosár vevői számára is szeretnénk lehetőséget biztosítani e a terméknek a fogyasztására. A távolság és annak utaztatási költsége miatt a terméket, csak nagyobb mennyiségben és adott időpontban tudjuk szállítani. Köszönjük a még nagyobb előre tervezést!

KIVI ültetvény

Link János vagyok östermelő. Tizenöt évig foglalkoztam nemes bodza termesztéssel, de úgy éreztem sokkal többet tudok segíteni az embereknek a KIVI termesztésével. Ezért a bodza ültetvényt felszámoltam és négy évvel ezelőtt kezdtem el megvalósítani az álmom, egy Kivi ültetvény létrehozását. A mottom Magyar ember egyen Magyar kivit. Az idei év az első szüret, elhatároztam hogy viszonteladóknak és multiknak nem adok el. Ezért kerültem kapcsolatba a Dunakosár közösséggel hogy a vevői számára is lehetőséget biztosítsak ennek a fantasztikus vitaminokban gazdag gyümölcsnek a fogyasztására.

Herbal Soul Kft

Az AnnaSoul termékek gyártása során figyeltünk arra, hogy természetes összetevőket használjunk. Hozzájárulva nem csak szépséged, de egészséged megőrzéséhez is.

Blog